top of page

Parrot Discussion Group

Public·324 members

Advokat za razvod braka i starateljstvo – iskustva?

Pozdrav svima, dugo sam razmišljao da li da uopšte pišem ovde, ali vidim da ima dosta korisnih saveta. Nalazim se u procesu razvoda i situacija je komplikovanija nego što sam očekivao, posebno jer imamo malo dete. Najviše me brine pitanje starateljstva i viđanja, jer želim da sve bude rešeno korektno i u najboljem interesu deteta. Nemam ranije iskustvo sa sudom i advokatima, pa mi je važno da pronađem nekoga ko će mi jasno objasniti proceduru i biti realan u proceni. Ako je neko imao lično iskustvo sa porodičnim pravom, voleo bih da čujem preporuku i savet kako da izaberem pravog advokata.

7 Views
Ćao, prošao sam kroz razvod pre dve godine i znam koliko to može biti emotivno i iscrpljujuće. Najvažnije je da imaš advokata koji zna porodično pravo i koji neće dodatno podizati tenziju. Ja sam tada pronašao tim preko sajta https://advokati-rs.com i moram priznati da mi je mnogo značila njihova smirenost i profesionalan pristup. Sve su mi detaljno objasnili – kako funkcioniše postupak razvoda, kako sud gleda na pitanje starateljstva i koji su realni rokovi. Posebno mi je bilo važno što su mi rekli da je dogovor uvek bolja opcija kad je moguć. Na kraju smo uspeli da postignemo sporazum bez dugog suđenja. Ako želiš stručnu, ali i ljudsku podršku kroz ceo proces, predlažem da ih kontaktiraš i raspitaš se o detaljima.

Members

• juel hezronjuel hezron
    juel hezron
  • Grace
    Grace
  • Carol Lawrence
    Carol Lawrence
  • Donald Trumps
    Donald Trumps
  • Nathan
    Nathan
bottom of page