top of page

Parrot Discussion Group

Public·429 members

Rəsmi səhifəni necə müəyyən etmək olar?

Salam. Bir sualım var və ümid edirəm ki, burada təcrübəli istifadəçilər kömək edərlər. İnternetdə eyni adda çox müxtəlif səhifələr qarşıma çıxır və hansının həqiqətən rəsmi olduğunu anlamaq çətindir. Mən təsadüfi bir ünvana daxil olmaq istəmirəm, çünki sonradan problemlə üzləşmək risklidir. Əvvəlcə düzgün saytı tapmaq, sonra isə digər məlumatlara baxmaq istəyirəm. Siz adətən belə hallarda necə hərəkət edirsiniz? Hansı mənbəyə baxırsınız və rəsmi səhifəni necə yoxlayırsınız? Öz təcrübəniz varsa, paylaşın, çünki yeni başlayanlar üçün bu mövzu həqiqətən qarışıq görünür.

8 Views
Alisa Daviduk
Alisa Daviduk
5 days ago

Bu vəziyyət mənə də tanışdır. İlk dəfə axtarış edəndə eyni adlı bir neçə fərqli ünvan gördüm və hansına daxil olacağımı bilmirdim. Sonra bir forumda məsləhət gördülər ki, yalnız veb sayt vasitəsilə daxil olum. Mən də həmin variantı yoxladım və məlumatlar kifayət qədər aydın təqdim olunmuşdu. Ən azı rəsmi ünvana keçid etdiyinə görə əlavə axtarış etməyə ehtiyac qalmadı. Düşünürəm ki, belə mövzularda tələsməmək və əvvəlcə düzgün mənbəni seçmək daha vacibdir. Mənim təcrübəmə görə, rəsmi səhifədən başlamaq sonradan yarana biləcək qarışıqlıqların qarşısını alır və hər şey daha rahat olur.

Members

• juel hezronjuel hezron
    juel hezron
  • Grace
    Grace
  • Carol Lawrence
    Carol Lawrence
  • Donald Trumps
    Donald Trumps
  • Nathan
    Nathan
bottom of page