top of page

Parrot Discussion Group

Public·350 members

Robert Ford
Robert Ford

Шукаю гарні топи на бретельках для літнього гардеробу, що порадите?

Привіт, дівчата! Літо вже не за горами, а це означає, що пора оновлювати гардероб. Особисто в мене найбільша проблема – це знайти дійсно класні літні топи. Хочеться чогось легкого, зручного, але водночас стильного і щоб під все підходило. Бо минулого року я накупила купу всього, а в результаті носила одні і ті ж дві майки. Так не хочеться повторювати цю історію знову. Що зараз взагалі в моді? Може, хтось має якісь улюблені бренди чи магазини, де можна знайти гарні топи? Буду дуже вдячна за будь-які поради!

10 Views
Lili Depp
Lili Depp
Apr 16

Привіт! Знайома ситуація! Я теж завжди в пошуках ідеального літнього топу. Цього року я вирішила звернути увагу на більш мінімалістичні варіанти, які легко поєднувати з різними спідницями та шортами. Особливо мені подобаються різні шовкові або бавовняні варіанти. До речі, нещодавно бачила дуже гарні моделі в одному магазині. Там був великий вибір, і я навіть пригледіла собі декілька. Зокрема, мій погляд привернув топ на бретельках, він виглядав дуже ніжно і стильно. Думаю, тобі варто пошукати щось подібне, якщо ти теж любиш такий стиль.

Members

• juel hezronjuel hezron
    juel hezron
  • Grace
    Grace
  • Carol Lawrence
    Carol Lawrence
  • Donald Trumps
    Donald Trumps
  • Nathan
    Nathan
bottom of page