top of page

Parrot Discussion Group

Public·281 members

Привіт усім! Хочу поділитися своїми думками та запитати поради. Довгий час шукала гарні базові футболки, які можна носити і до джинсів, і до спідниці, але у звичайних магазинах часто не те тканина, не той крій або розмір збігається не так, як треба. Натрапила на

і там такий вибір, що просто очі розбігаються! Є класичні футболки, є з оригінальними принтами, різні кольори та тканини. Але я трохи боюся замовляти онлайн, бо раніше вже потраплялося, що футболка зовсім не така, як на фото. Хтось уже купував футболки з цього розділу і може розповісти, чи все підходить за розміром і якістю? Дякую!

10 Views

Привіт усім! Просто зайшла почитати тему, бо теж інколи замовляю одяг онлайн і цікаво, де люди знаходять нормальні речі. Я зазвичай купую футболки в локальних магазинах, бо люблю помацати тканину перед покупкою, але бачу, що онлайн‑магазини можуть бути дуже зручними, особливо коли хочеться великого вибору або специфічних моделей. Читати ваші історії та поради дуже корисно, бо допомагає зрозуміти, на що звертати увагу при замовленні і як не помилитися з розміром чи якістю. Дякую за поради!

Members

• juel hezronjuel hezron
    juel hezron
  • Carol Lawrence
    Carol Lawrence
  • Donald Trumps
    Donald Trumps
  • Nathan
    Nathan
  • Florenso Groh
    Florenso Groh
bottom of page