top of page

Parrot Discussion Group

Public·392 members

Julia Filatova
Julia Filatova

Досвід використання кріозасобів для догляду за обличчям

Чи має хтось практичний досвід застосування косметики з високим вмістом ментолу та пептидів для зняття ранкової припухлості обличчя. Цікаво дізнатися наскільки виправданим є використання таких активних складів у щоденному догляді та чи не викликають вони подразнення при тривалому використанні.

6 Views

Коли виникає потреба привести обличчя до ладу після безсонної ночі або при схильності до застійних явищ зазвичай шукаєш щось дієве серед професійних лінійок. Я довгий час вивчав склади різних засобів і звернув увагу на Cellular Cryo Mask через наявність у ній ацетил тетрапептиду 5 та кінського каштана. Ці компоненти відомі своєю здатністю впливати на мікроциркуляцію крові. Під час використання відчувається досить інтенсивне охолодження та легке поколювання. Виробник зазначає що це нормальний процес через активність формули. У складі також присутні олії авокадо кокоса та аргани які дещо пом'якшують дію агресивних охолоджуючих елементів. Для тих хто шукає конкретику щодо результатів можу сказати що за п'ятнадцять хвилин шкіра дійсно стає світлішою а рельєф виглядає більш рівним. Мені здається що такий ефект досягається саме завдяки поєднанню ментолу та ніацинаміду які працюють над тонусом. Якщо вам потрібна перевірена Маска проти набряків Шон Берг. Маска особливо ефективна при набряках, тьмяному кольорі, вікових змінах, зниженому тонусі та втомленому вигляді обличчя то цей варіант цілком раціональний. Додатково склад збагачений вітамінами А та Е що важливо для підтримки бар'єрних функцій епідермісу. Хоча маска заявлена як освіжаюча вона не замінює повноцінний крем оскільки її треба ретельно змивати водою. Враховуючи наявність ретинолу та аскорбінової кислоти я б порадив бути обережними власникам дуже чутливої шкіри. Загалом засіб справляє враження стабільного продукту для тих хто цінує функціональність без зайвих маркетингових обіцянок. Тон обличчя після процедури стає спокійнішим а відчуття свіжості зберігається досить довго що є важливим показником якості активних інгредієнтів. Використання тонким шаром дозволяє витрачати продукт економно тому об'єму вистачає на тривалий час. Питання доцільності покупки кожен вирішує сам але склад виглядає цілком логічно з точки зору фізіології шкіри.

Members

• juel hezronjuel hezron
    juel hezron
  • Grace
    Grace
  • Carol Lawrence
    Carol Lawrence
  • Donald Trumps
    Donald Trumps
  • Nathan
    Nathan
bottom of page